БГПациент е нова неправителствена информационна система в българското интернет пространство ориентирана към здравеопазването . Създадена и развивана от млад и амбициозен екип с единствената цел да намали пропастта между двете страни в тази сфера, а именно медицинските лица и пациентите.


Много често пациентите не могат да получат качествена услуга, защото не са запознати с права и задълженията, които имат. А това в повечето случаи се дължи на тежкия административен апарат в нашата държава, от липсата на централен регистър за лечебни заведения и много други подобни фактори. Трудно могат да намерят информация за специалиста, при който се ликуват, за да решат при кой специалист намерят решение на своя проблем разчитат на познати и най-различни форуми, който са пълни със субективни мнения.


БГПациент се опитва да предостави липсата на тази информация, но е уникален с това, че позволява на медицинските лица да могат да се регистрират и да презентират себе си, чрез "Виртуален Лекарски Кабинет".

В същото време позволява на свойте потребители да изразяват своето мнение и споделят своя опит с българското здравеопазване.
BGPacient.com CopyRight © 2013

BGPacient.com не носи никаква отговорност за коректността и достоверността на информацията публикувана от потребителите.


Рекламирай в BGPacient.com


RSS новини
>> Обяви за автомобили>> БГ Сайт>> Крайморие
>> Работа и Кариера в България>> vGuides.net>> Бургас Днес
>> Коледа - традиции и обичаи>> Безплатни Обяви>> Сайт за забавление
>> Квартири в България>> Doctora.BG>> Tavla Game
>> Solitaire Game>> Учебен Център по Информационни Технологии - DiscoverIT Academy>> Backgammon game